Afișez 1–16 din 25 de rezultate

*NOU* Amarig

32,00 lei

Amarige by Givenchy este un parfum floral de dama. Feminin. Eteric. Spectaculos.
Amarige întruchipează esența feminității prin note dulci, delicate și radiante

Alien

32,00 lei

Elixir Alien este un parfum feminin, eteric, asemănător cu parfumul Alien de la Thierry Mugler.

Angel

27,00 lei

Un produs cu un parfum foarte pesistent de vanilie. Dacă ești o admiratoare a esențelor și a paletelor dulci, atunci acest parfum este perfect pentru tine. Angel este un adevărat răsfăț pentru simțuri și senzații puternice. E ideal penru zilele de primăvară liniștite.

Aqua

32,00 lei

Elixir Aqua este aroma care îți captivează simțurile, parfumul apei proaspete din mijlocul naturii.
Un elixir prețios și rafinat care îți va desfăta întreaga zi! cu prospetimea lui

 

Black Orchid

32,00 lei

Precum este orhideea neagra o floare speciala asa este și parfumul Black Orchid, cu totul aparte. O aroma catifelată, complexă si prețioasă. Parfumul misterioasei orhidee neagre va fi preferatul tau si al familiei.

Black X

32,00 lei

Un parfum care vă va incanta cu prospetimea si lejeritatea lui. Elixir Black X este un parfum barbatesc care aduce în același timp tandrete si siguranță.

Dove

27,00 lei

Un parfum bine definit, elegant, cu expresii fine, dedicate persoanelor romantice și delicate, transforma frumusețea într-o sursă de încredere .

 

Elixir

27,00 lei

Elixir este un parfum de o notă superioară, o combinatie de orhidee si trandafir. Orhideele sunt un simbol al purității, eleganței și feminității. Este cel mai puternic și mai persistent dintre parfumurile de rufe Elixir.

Elixir Black

32,00 lei

Parfum bărbătesc, identic mirosului parfumului Black de Giorgio Armani. Descoperă magia și misterul folosind esența de balsam Elixir Black.

 

Fresh

27,00 lei

Fresh Elixir este un produs cu arome foarte persistente de pădure, lemn, cetină de brad, combinate cu fragi și frunze verzi. Potrivit pentru fiecare zi a săptămânii, iti împrospătează simturile și iți aduce o stare de curatenie și confort.

Fresh Alpin

27,00 lei

Fresh Alpin are un miros inspirat de prospetimea naturii, din culmile muntilor si miresmele brazilor / Fresh

Gardenia

27,00 lei

Balsamul Elixir Gardenia este bazat pe o esență puternică din flori de câmp. Dă o senzație de prospețime și conferă o stare de bine, de relaxare.

La Vita E Bella

32,00 lei

Invăluită în arome de lux viata e frumoasa! Descoperă esența unică de coacaz negru suculent și pere dulci aromate. Găsești în această esență feminină note de iasomie, floare de iris și portocale.

Laguna Blue

27,00 lei

Un parfum dedicat oricărui tip de personalitate. Esența Laguna Blue aduce o stare de armonie si relaxare atat de plăcută, o senzatie inmireasmata a brizei marii ,a plajei cu nisip ….Prospețimea sa și parfumul răcoros te vor mentine însă plin de vitalitate pentru a rămâne gata de acțiune în orice moment al zilei.

Lavanda

27,00 lei

Lasă-te învăluit de o mireasmă magică a florilor de lavandă. Un produs aromat cu note florale ,folosit in aromaterapie , anihileaza depresia si va binedispune .