Afișez toate cele 11 rezultate

HINOAH – Crema de fata cu afine

59,00 lei

Crema de față anti-îmbătrânire HINOAH cu acid hialuronic, un component natural al dermului și hipodermei, acționează asupra semnelor îmbătrânirii, menținând elasticitatea și rezistența pielii. Îmbogățit cu extracte de afine face pielea netedă și moale. Mai mult, formula sa cu Vitamina E conferă pielii o hidratare mai mare. Pentru ten normal. Utilizare: Aplicați dimineața și seara pe față și gât perfect curățate. Pentru a garanta un rezultat optim, se recomandă utilizarea acestuia zilnic. Ambalare: 50 ml

HINOAH – Crema de fata cu lamaie si scortisoara

59,00 lei

Crema de față anti-îmbătrânire HINOAH cu acid hialuronic, un component natural al dermului și hipodermei, acționează asupra semnelor îmbătrânirii, menținând elasticitatea și rezistența pielii. Îmbogățit cu extracte de lămâie și scorțișoară face pielea netedă și moale. Mai mult, formula sa cu Vitamina E conferă pielii o hidratare mai mare. Pentru ten gras. Utilizare: Aplicați dimineața și seara pe față și gât perfect curățate. Pentru a garanta un rezultat optim, se recomandă utilizarea acestuia zilnic. Ambalare: 50 ml

HINOAH – Crema de fata cu rodie

59,00 lei

Crema de față anti-îmbătrânire HINOAH cu acid hialuronic, un component natural al dermului și hipodermei, acționează asupra semnelor îmbătrânirii, menținând elasticitatea și rezistența pielii. Îmbogățit cu extracte de rodie face pielea netedă și moale. Mai mult, formula sa cu Vitamina E conferă pielii o hidratare mai mare. Pentru ten uscat. Utilizare: Aplicați dimineața și seara pe față și gât perfect curățate. Pentru a garanta un rezultat optim, se recomandă utilizarea acestuia zilnic. Ambalare: 50 ml

LYSA MOR – Lifting Gel pentru ten uscat

87,00 lei

LYSA MOR LIFTING GEL este un tratament non-invaziv care reduce vizibil ridurile faciale datorita efectului asemanator cu botulina, fara efecte negative. Are o acțiune instantanee, dar pe termen lung, deoarece protejează celulele pielii de stresul oxidativ și stimulează producția de colagen.

Instrucțiuni de utilizare:
Imediat înainte de aplicare, curățați bine fața și uscați foarte bine.

Luați o cantitate mică de produs și distribuiți-l pe palma mâinii. O aplicație tipică implică utilizarea a aproximativ 0,5 ml de produs, corespunzând la 3 sau 4 presiuni complete ale pompei de distribuție.

Produsul trebuie aplicat prin împărțirea feței în sectoare și completarea sectorului de aplicații după sector:

fruntea, conturul ochilor, obrajii și pomeții, conturul buzelor și bărbia.

Pornind de la primul sector (față), depuneți o cantitate mică de produs și răspândiți-l imediat, întotdeauna cu mișcări care merg din centrul feței spre exterior.

Odată ce primul sector este finalizat, repetați aceeași operație în secvență pe sectoarele rămase, pe rând.

O atenție deosebită trebuie acordată machiajului care trebuie aplicat după utilizarea gelului de ridicare: utilizați numai machiaj mineral (pulbere).

Rotiți sticla cu capul în jos și goliți pompa după utilizare pentru a evita uscarea produsului în interiorul pompei și distribuitorului.

Pentru a menține nealterate caracteristicile produsului, se recomandă păstrarea acestuia la o temperatură de 20 ° C.

Pachet: 10 ML