Parfumurile concentrate de rufe din gama Fructate de la Elixir Balsam le sunt dedicate persoanelor deschise, vesele, care iubesc zilele de vara si mirosurile dulci. Foloseste aceste parfumuri care persista un timp indelungat pe hainele tale si cu siguranta vei fi in centrul atentiei oriunde ai merge.

Alege-ti acum parfumul de rufe fructat care ti se potriveste cel mai bine si bucura-te de mirosul intens mult mai mult timp decat de cel al unui balsam de rufe clasic!

Se arată singurul rezultat

Mango

26,00 lei

Un produs ce se remarcă ușor prin dulceața miresmei sale. Parfumează delicat orice țesătură preferată, imprimându-i o adiere caldă de vară.

Mango, este un parfum de rufe înmiresmat care imprimă arome dulci și subtile în fibra hainelor. Împrospătează și parfumează delicat hainele imprimându-le o adiere văratică. Este un produs care se remarcă prin dulceața miresmei sale.

Exotică și dulce, aroma unică a parfumului de rufe Mango oferă vitalitate, ajută la combaterea stresului și a lipsei de energie. Produsul nostru este cu adevarat subtil și fructat, proaspăt. Nu este siropos sau excesiv de dulce.

Se foloseste la lipezirea manuala a rufelor in balsam sau pardosele si dizolvat in apa pentru parfumarea interiaorelor .

Cantitate: 200 ml.

Avantajos!
Comandă acum minim 20 buc la 21 Lei / buc.