Elixir - Parfum Concentrat de rufe

Puternic și vibrant, parfumul de rufe concentrat de la Elixir poate ține loc obișnuitului balsam de rufe, oferind aceleași calități la intensitate senzorială mai mare. Este bazat pe esențe din flori, fructe și selecții marine ori exotice, păstrându-se timp îndelungat în țesătura hainelor.

 

Mai mult decât un balsam, parfumul concentrat Elixir surprinde esența parfumului natural.

Mirosul se păstrează vreme îndelungată în textura hainelor și împrospătează casa din momentul în care acestea sunt scoase din mașina de spălat. Parfumul concentrat Elixir este un produs cu personalitate, care aduce esența naturii în garderoba ta.

 

Se remarcă printr-un miros intens, deosebit, expresiv, ce pătrunde în fibra hainelor și conferă o rezonanță vibrantă în nuanțe subtile de parfum natural.

Utilizați parfumul concentrat Elixir la limpezirea rufelor în balsam, la limpezirea manuală sau în mașina de spălat, câte un căpăcel de 5 ml. Se poate utiliza și pentru parfumarea autoturismului în interior sau a încăperilor casei, prin dizolvarea esenței în apă și pulverizarea pe materiale care imprimă mirosuri (plușuri, covoare, perdele) cât și la spălarea pardoselilor.

 

Citiți eticheta înainte de utilizare.

Nu este recomandată utilizarea pe suprafețe din plastic, metal sau piele. Se utilizează doar pe materiale textile închise la culoare.

Produsele Elixir sunt fabricate în România și au termen de valabilitate 12 luni.

Gamă variată de esențe

Gama de parfumuri Elixir este foarte diversificată și se bazează pe esențe puternic mirositoare din flori, fructe sau alte elemente exotice ori marine.

Parfumurile Elixir acoperă o arie variată de arome, atent alese pentru plăcerea și relaxarea dumneavoastră, pentru revigorare sau împrospătare.

Folosind produsele Elixir veți avea garanția calității și a reducerii costurilor în raportul calitate-preț. Un parfum concentrat rezistă mai mult timp în fibra hainei. Parfumul concentrat Elixir este ambalat în sticle de plastic, de 200ml, intens parfumate.

Calitatea, parfumul intens și de durată precum și profesionalismul echipei Elixir sunt elemente care stau la baza consolidării și dezvoltării companiei noastre.

Lansăm periodic noi produse pe piața de profil, pentru a acoperi cât mai bine preferințele clienților noștri.

Distribuitori Elixir

Distribuitori Elixir!

Esentele de parfum concentrate Elixir sunt foarte apreciate de clienții noștri. Oferim discount-uri între 5 și 15%, în funcție de cantitatea de produse vândute.

Contactează-ne acum!

Recomandate din Elixir Shop