Afișez toate cele 6 rezultate

Black Orchid

33,00 lei

Precum este orhideea neagra o floare speciala asa este și parfumul Black Orchid, cu totul aparte. O aroma catifelată, complexă si prețioasă. Parfumul misterioasei orhidee neagre va fi preferatul tau si al familiei.

Elixir

26,00 lei

Elixir este un parfum de o notă superioară, o combinatie de orhidee si trandafir. Orhideele sunt un simbol al purității, eleganței și feminității. Este cel mai puternic și mai persistent dintre parfumurile de rufe Elixir.

Lavanda

26,00 lei

Lasă-te învăluit de o mireasmă magică a florilor de lavandă. Un produs aromat cu note florale ,folosit in aromaterapie , anihileaza depresia si va binedispune .

 

Liliac

26,00 lei

Un parfum cu aromă unică și puternică de liliac, ce te va insoți întreaga zi. Se remarcă printr-un miros inconfundabil, potrivit exigențelor tale. Folosit in aromaterapie , anihileaza depresia si va binedispune .

Lotus

26,00 lei

Îți va surprinde simțurile cu aroma persistenta unei flori de mosc alb si lotus. Miros senzational de care nu te poti lipsi, te va convinge să îl folosești zilnic .Parfumul de rufe concentrat Lotus îți va surprinde simțurile cu aroma unei flori unice.

Opium

33,00 lei

Parfumul Yves Saint Laurent Opium Opium, cu aroma sa senzuală, te transportă instantaneu într-o fermecătoare grădină orientală, aflată în plină floare.